Магазин

През юни 2007 отвори врати интериорния бутик INTRO design zone , като естествено продължение на дейността на дизайнерско студио INTRO.

Аксесоарите в магазина са внимателно подбрани от актуални  колекции на много реномирани европейски фирми,  предлагащи стил  и залагащи на качествени материи и изработка и изискан дизайн .

Представени  са модели на килимите на белгийската фирма CASALIS /модерен европейски дизайн, изпълнен от материи с изключително качество/: RAJA - ръчно изработени в Непал от 100% финна тибетска вълна с втъкани орнаменти от  копринени влакна;   JEWEL -  уникален модел изработен изцяло от копринени нишки с внимателно подбрана гама от цветове ; модели от мериносова вълна , вълна от лама , мохер и т.н.  Те могат да бъдат съчетани цветово с пуфове, чиито калъфи са изплетени от мериносова вълна в над 66 цвята.

Френски текстил  / шалтета за легла , декоративни плайдове и възглавници/  в богата гама от цветови комбинации и естествени материи /лен и памук/, приятно съчетан с декоративни ембрасета за завеси и малки лампи от маниста и нетъкан текстил .

Текстил за масата на белгийската фирма DECOPUR - внимателно подбрани  съчетания от покривки , тишлайфери , подложки за хранене и салфетки, изработени от фини ленени материи в различни комбинации от цветове. Ленът на DECOPUR носи отличителния знак “Masters of Linen” – знак, който гарантира високото качество на материята.

Представена е колекция от декоративни плайдове от фини и благородни материи като кашмир , мериносова вълна и коприна на италианската фирма SOMMA , с които бихте могли артистично да декорирате меката мебел или спалнята си .

Подходящ акцент в интериора могат да бъдат екстравагантните осветителните тела на INNERMOST в характерния авангарден лондонски микс от странни комбинации и нетрадиционни приложения на съвременни материали  или елегантните лампи на малка белгийска фирма, предлагаща авторски модели от ръчно изработено стъкло в комбинации с мъниста  и филигранни изпълнения от метал .

Изискан щрих добавят ръчно изработените италиански  вази с уникален дизайн от цветно стъкло, декорирани със фини мотиви от разноцветен силикон .

Intro е представител и на италианската фирма за интериорни парфюми  MILLEFIORI. Богат избор от аромати в нетрадиционни и оригинални форми и цветове -ароматизирани вулканични камъни , дифузери с дървени клечки , ароматни вакси , каталитични лампи , свещи и потпури .

С големия избор и смелите съчетания на килими , осветителни тела , текстил , изискани аксесоари и фини аромати ще ви помогнем да направите дома си в уютно пространство.

През 2010 година магазинът прекратява дейността си.