История

Александра Минчева и Ирина Иванова, които оглавяват екипа от дизайнери на intro design studio, се запознават през 1997 година и започват своята съвместна професионална дейност.

Повече от 7 години работят съвместно като водещи проектанти на фирма РУНИКС , която по-късно прераства в мебелна къща НИДО .

През 2004 година основават собствено студио -  intro, където разработват и участват в осъществяването на цялостни интериорни решения на жилища, офиси, ресторанти и клубове, частни и обществени сгради .

През 2007 година отворя врати и интериорния бутик intro design zone, като естествено продължение и допълнение на дейността на дизайнерското студио . Изборът на стоки и фирми,  е подчинен на философията, че каквито и стилни и хубави мебели човек да си притежава , има нужда от още нещо , за да създаде своята уникална и индивидуална атмосфера и уют в дома си , за да обживее пространствата и да ги напълни с присъствие . Точно този финален щрих  на пространства  може да откриете в   intro design zone .