ЕМОРАЦИОНАЛНИТЕ МЕБЕЛИ ОТ ДЪРВО

Философията в дизайна на мебелите на белгийската фирма ETHNICRAFT е обърната /насочена/ към основни ценности като простотата на формите и отношението към естествените материали. Колекцията се стреми да не е зависима от тенденциите в краткотрайните модни течения и лесно се адаптира към всички стилове. Чистите линии и липсата на характерни стилови елементи в мебелите им позволява да намерят място във всеки интериор.

Съвременни форми и качествени материали - това е най-характерното за мебелите на ETHNICRAFT, Изработват се изцяло от масивна дървесина: тик, дъб и орех . Дървените повърхностите се обработват със специални масла, които допринасят за усещането за копринена гладкост и мекота на формите , уюта от допира до истинското дърво, и подчертават изключително красивата структура на тика, ореха и дъба.

Колекциите предлагат пълна гама от мебели за спални с различни модификации на размерите на леглата ,трапезарии , дневни , TV шкафове, витрини , двустранни библиотеки изработени от масивна дървесина . Масите за хранене имат многообразни вариации в размерите, дори рядко срещаните квадратни (150х150 см) или правоъгълни с дължина до 3 метра.

Емоционални в материалите и рационални в дизайна – това е мотото на колекцията : ЕМОРАЦИОНАЛНИ МЕБЕЛИ ОТ ДЪРВО.