Декоративното одеяло

Най-добрите продукти са едновременно функционални и естетични. Пример за такъв продукт е декоративното одеяло /plaid или throw/. И докато плайдът е изключително популярен по света, у нас е почти непознат.

Наметнат на дивана или сгънат в края на легло или кресло, плайдът ще е под ръка, когато имате нужда да се стоплите или просто да се загърнете, за да се почувствате уютно и комфортно, като в същото време е естестично допълнение и внася приятен цветови акцент към вашия интериор.

Превърнете плайда във вашия елегантен и ненатрапчив източник на топлина, комфорт и уют в зимните вечери, когато се върнете вкъщи уморени след тежък работен ден и имате нужда да релаксирате пред телевизора, с книга или просто с чаша топъл чай.

Декоративните аксесоари са тези, които придават живот и уют на вашия дом и в същото време изразяват вашата индивидуалност и чувственост. Плайдът може да превърне всяка стая в стилен израз на вашето аз в избора ви на тъкани, смели цветове или мека изтънченост. „Захвърлете” небрежно плайда върху облегалката на диван или стол, на ръба на леглото или дори масичката, за да внесете интимност и елегантен вид във всяка стая от вашия дом.

Плайдове се произвеждат в огромно разнообразие от цветове, десени, материали и размери. Колекциите варират според сезона – ярки цветове и леки материи за топлите месеци и елегантни вълнени и кашмирени плайдове в топли багри за студените есенно-зимни вечери.

В избора си на плайд заложете на естествените материали /коприна, памук, лен, вълна и кашмир/, качествената изработка и подходящите десени, за да постигнете максмална функционалност, комфорт и естетичен ефект.